Video: Z auta na Zlatých pieskoch zmizlo pol milióna eur, polícia hľadá muža z kamerových záznamov

Slovensko Správy

4.12.2019 (Webnoviny.sk) – Vyše pol milióna eur ukradli v utorok napoludnie v Bratislave pri nákupnom centre na Zlatých pieskoch. Neznámy páchateľ zobral tašky s 537-tisíc eurami z Opla Astra vo chvíli, keď vodič riešil defekt. Krádež sa odohrala v tesnej blízkosti autoumyvárky na Studenej ulici.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Miháliková, v súvislosti s objasňovaním tohto činu pátra polícia po mužovi z kamerových záznamov. Muž v čiernom bol štíhlej postavy, vysoký približne 180 cm.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Polícia prosí aj vodičov, ktorí medzi 11:00 a 12:30 prechádzali po Studenej ulici a majú vo vozidlách nainštalované kamery, ktoré by mohli zaznamenať dianie na ulici, aby kontaktovali políciu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: krádež
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Z auta na Zlatých pieskoch zmizlo pol milióna eur, polícia hľadá muža z kamerových záznamov © SITA Všetky práva vyhradené.