V súvislosti so streľbou počas stredoškolského zápasu v americkom futbale obvinili päť ľudí

Správy Svet

16.11.2019 (Webnoviny.sk) – V súvislosti s piatkovou streľbou počas stredoškolského zápasu v americkom futbale v New Jersey obvinili päť mužov. Incident si vyžiadal troch zranených, vrátane 10-ročného chlapca, ktorý je v kritickom stave.

Úrad prokurátora Atlantic County v sobotu informoval, že jedného muža obvinili v troch bodoch z pokusu o vraždu a tiež v súvislosti s držbou zbraní. Ďalší štyria čelia obvineniam súvisiacim so zbraňami. Motívom bolo podľa vyšetrovateľov vyrovnávanie si účtov medzi zločincami.

Streľba vypukla okolo 20:30 miestneho času, počas tretej štvrtiny zápasu playoff medzi Camden Panthers a Pleasantville Greyhounds.

Hospitalizovaného 27-ročného muža, ktorého stav je stabilizovaný, čaká operácia, 15-ročnému chlapcovi ošetrili povrchové zranenie a 10-ročný chlapec je v kritickom stave. Prvotné informácie pritom hovorili o dvoch zranených. Mená obetí nezverejnili.

Viac k témam: streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – V súvislosti so streľbou počas stredoškolského zápasu v americkom futbale obvinili päť ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.