Po zápase Slovana chcel fanúšik napadnúť rozhodcu, iný muž postriekal ľudí hasiacim prístrojom (video)

Futbal Šport

13.7.2023 (SITA.sk) – Policajti zadržali dvoch futbalových fanúšikov, ktorí sa po stredajšom zápase v Bratislave medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Swift Hesper z Luxemburska dopustili výtržností.

Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, jeden z fanúšikov po skončení zápasu vbehol na hraciu plochu, kde sa pokúsil napadnúť rozhodcu. Policajti ho neskôr zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva.

Druhý fanúšik v rovnakom čase pri odchode z Národného futbalového štadióna ukradol hasiaci prístroj, ktorým postriekal ľudí blízko zastávky MHD na Bajkalskej ulici. Policajti aj tohto muža zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Poverený policajt začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva v jednočinnom súbehu prečinu všeobecného ohrozenia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Chuligáni, Liga majstrov, Výtržnosti fanúšikov
Zdroj: SITA.sk – Po zápase Slovana chcel fanúšik napadnúť rozhodcu, iný muž postriekal ľudí hasiacim prístrojom (video) © SITA Všetky práva vyhradené.