Video+foto: Útočník z Banskej Bystrice skončil v rukách kukláčov a ide do väzby

Slovensko Správy

6.11.2019 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 6. novembra 14:02

Banskobystričan Peter A., ktorý v nedeľu nožom zaútočil na mladé dievča v centre Banskej Bystrice, má ísť z policajnej cely do väzby.

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Krajského súdu v Banskej Bystrici Nina Uhrovičová, rozhodol o tom v stredu sudca pre prípravné konanie Okresného súdu v Banskej Bystrici, pričom má ísť o takzvanú útekovú, ako aj preventívnu väzbu. „Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné, keďže obvinený aj jeho obhajca si ponechali lehotu,“ dodala hovorkyňa.

Mladík čelí obvineniam z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu a prečinu výtržníctva. Krvavý incident sa odohral ešte v nedeľu napoludnie na Hornej Striebornej ulici v Banskej Bystrici.  Peter na dievčinu zaútočil zozadu a nožom jej na ľavej strane krku spôsobil otvorenú reznú ranu.

Mladú ženu ihneď museli operovať. Páchateľ z miesta ušiel a policajti po ňom rozbehli celoštátne pátranie. V meste boli posilnené policajné hliadky a polícia vykonávala všetky potrebné úkony, aby ho našli. V utorok večer 22-ročný útočník skončil v rukách kukláčov.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: útok nožom
Zdroj: Webnoviny.sk – Video+foto: Útočník z Banskej Bystrice skončil v rukách kukláčov a ide do väzby © SITA Všetky práva vyhradené.