Tínedžer je po nehode autobusu s nákladiakom pri Nitre naďalej v kritickom stave

Slovensko Správy

18.11.2019 (Webnoviny.sk) – Neplnoletý pacient, ktorý bol do nemocnice v Nových Zámkoch privezený po tragickej dopravnej nehode autobusu pri Nitre s najvážnejšími zraneniami, je stále v umelom spánku a jeho stav je kritický. Naďalej preto zostáva hospitalizovaný na klinike anesteziológie a intenzívnej medicíny.

Agentúru SITA o tom v pondelok informoval hovorca novozámockej Fakultnej nemocnice s poliklinikou Nové Zámky Ján Baček.

Nemocnica už prepustila celkovo štyroch zo šiestich pacientov z tejto dopravnej nehody, ich zranenia boli stredne ťažké a ľahké.

„Piaty pacient, ktorý bol spolu s nimi hospitalizovaný na oddelení úrazovej chirurgie, dnes ešte podstúpi plánované kontrolné vyšetrenie a predbežne by mohol byť z nemocnice prepustený v utorok,“ dodal Baček.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Zrážka autobusu a nákladiaka pri Nitrianskych Hrnčiarovciach (fotografie)

Zrážka autobusu s nákladiakom pri Nitre

Pri zrážke nákladného auta a autobusu na ceste medzi Nitrou a Zlatými Moravcami zomrelo minulý týždeň v stredu dvanásť cestujúcich z linkového autobusu spoločnosti Arriva.

Deväť z obetí pochádzalo z obce Kolíňany a tri dievčatá z obce Jelenec v okrese Nitra.

Ďalších dvadsať previezli do viacerých nemocníc, odkiaľ ich postupne prepúšťajú. V súvislosti s tragédiou bol v piatok na Slovensku vyhlásený štátny smútok. Príčiny nehody vyšetruje polícia.

Viac k témam: Zrážka autobusu s nákladiakom pri Nitre
Zdroj: Webnoviny.sk – Tínedžer je po nehode autobusu s nákladiakom pri Nitre naďalej v kritickom stave © SITA Všetky práva vyhradené.