Premiér Matovič ukončil domácu izoláciu a vracia sa k pracovným povinnostiam

Slovensko Správy

28.12.2020 (Webnoviny.sk) – Predseda vlády SR Igor Matovič (OĽaNO) v pondelok 28. decembra ukončil svoju domácu izoláciu, ktorú začal pre pozitívny test na COVID-19. Informoval o tom vo svojom statuse na sociálnej sieti. Matovič bol pozitívne testovaný RT-PCR testom 17. decembra.

Viacerí predstavitelia vlády potvrdili 18. decembra cez svoje profily na sociálnej sieti, že majú pozitívny PCR test na COVID-19. Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) v statuse uviedol, že sa od rána necítil dobre, mal vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela.

Viac o téme: Koronavírus

Pozitívne testovaná bola aj ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí), podpredseda vlády SR pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý (Sme rodina) či minister financií Eduard Heger (OĽaNO).

Ďalší predstaviteľ vlády, minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský (OĽaNO), bol v utorok 22. decembra hospitalizovaný v nemocnici a jeho zdravotný stav bol vtedy stabilizovaný. Mičovský bol pozitívne testovaný po víkende 12. a 13. decembra.

Viac k témam: bezpečnostné opatrenia, karanténa, Koronavírus
Zdroj: Webnoviny.sk – Premiér Matovič ukončil domácu izoláciu a vracia sa k pracovným povinnostiam © SITA Všetky práva vyhradené.