Digitálna banka Vám do 16.12. ponúka účet na minimálne rok zadarmo a 30 €

Slovensko Správy

Tatra banka má do 16.12. skvelú akciu. Môžete si založiť účet, ktorý môžete zadarmo rok využívať a ešte k tomu dostanete 30 €.

Túto možnosť máte prostredníctvom nasledujúceho odkazu: https://tinyurl.com/ZiskajUcetZdarmaA30EUR

Najskôr si však prečítajte viac informácií, prečo by ste mali uvedenú akciu rozhodne využiť.

K účtu v Tatra banke máte k dispozícii internet banking a mobilnú aplikáciu, ktoré poskytujú zrejme najviac funkcií spomedzi slovenských bánk. Navyše budete môcť platiť aj vyberať peniaze z bankomatu pomocou mobilného telefónu.

Okrem toho budete môcť aj platiť bezpečnejšie. Najzaujímavejšou možnosťou je asi možnosť pre každú platbu si cez aplikáciu vygenerovať jednorazové číslo karty, ktoré možno použiť na jedinú platbu. Už sa tak nikdy nebudete musieť pri zadávaní Vašich údajov obávať, že budú neskôr zneužité.

Účet nemusíte mať zadarmo len na rok, ale aj oveľa dlhšie. Banka ponúka veľa možností ako si znížiť poplatok za vedenie účtu na 0 € aj po uplynutí jedného roka.

Pokiaľ máte 20 až 27 rokov, získate automaticky zľavu 50 %.

50 % zľavu takisto získate, ak uskutočníte do mesiaca 7 platieb inovatívnym spôsobom, t.j. pomocou aplikácie, cez VIAMO, alebo ako bezkontaktné mobilné platby. To v prípade, že budete využívať Tatra banku ako primárnu banku pre vaše platby a ste vlastníkom vhodného mobilného telefónu asi nebude žiadny problém.

Skombinovaním týchto dvoch zliav budete mať účet zadarmo ďalej aj po roku. Avšak aj ak ste starší ako 27 rokov, nemusíte zúfať. S veľkou pravdepodobnosťou sa aj pre Vás nájde riešenie, aby ste mali aj po roku účet zadarmo.

Najjednoduchšou možnosťou je asi zriadenie si kreditnej karty Visa štandard s cestovným poistením. Pokiaľ ju budete používať na všetky bežné výdavky ako nákup potravín, drogérie, či pohonných hmôt, zrejme ňou mesačne zaplatíte viac ako 300 € a v tom prípade neplatíte za ňu žiadny mesačný poplatok (inak 2,5 €). Ak viete, že aspoň pár dní do roka cestujete, tak je veľmi praktické si ku karte priplatiť celoročné cestovné poistenie, ktoré by ste si zrejme tak či tak samostatne zaobstarali.

S kombinovaním 7 inovatívnych platieb, kreditnej karty a cestovného poistenia budete mať naďalej účet zdarma.

Sú však aj iné možnosti. Vo všeobecnosti platí, že kombináciou 2 produktov získavate 50 % zľavu a 3 100 % zľavu. Medzi produkty, ktoré využíva veľmi veľa ľudí patrí doplnkové dôchodkové, hypotéka a viacero ďalších produktov.

V každom prípade aj ak by sa vám po roku nepodarilo si využívanie služieb „vyskladať“ tak, aby ste mali účet naďalej zadarmo a zároveň by ste nevedeli dostatočne zužitkovať jeho inovatívne možnosti, stále budete mať možnosť ho prestať po roku využívať. Stále Vám však zostáva možnosť si doslova za pár minút prilepšiť založením účtu zdarma na 12 mesiacov o 30 €. Čas máte len do 16.12., tak neváhajte a poďte na to!

Postup je nasledovný:

  1. Navštívte https://tinyurl.com/ZiskajUcetZdarmaA30EUR
  2. Odtiaľ vyplňte a odošlite online formulár Tatra banke
  3. Do 16.12. 23:59 si zriaďte účet cez mobilnú aplikáciu Tatra banka (toto je dôležité, účet si treba zriadiť cez mobilnú aplikáciu, aby ste ho mali na 12 mesiacov zadarmo)