Božik sa bude opäť uchádzať o post primátora Partizánskeho, mesto čaká náročné obdobie

Slovensko Správy

24.8.2022 (Webnoviny.sk) – Necelý týždeň pred uzávierkou podávania kandidátných listín pre jesenné komunálne voľby potvrdil svoj záujem pokračovať v primátorskej funkcii primátor Partizánskeho Jozef Božik. Informoval o tom na sociálnej sieti.

„Už mám zozbierané podpisy pre kandidatúru na post primátora mesta a tento týždeň ich odovzdám zapisovateľovi mestskej volebnej komisie,“ uviedol Božik, ktorý je v primátorskej funkcii tri volebné obdobia.

Podľa jeho slov je viac ako 700 investícií dôkazom toho, že za dvanásť rokov sa v Partizánskom veľmi veľa podarilo. „Zároveň si uvedomujem, že mesto čaká ešte veľa práce pri riešení a odstraňovaní veľkého modernizačného dlhu. Samosprávu čaká náročné obdobie. Nie som dokonalý a ani všemohúci, ale v prípade vašej podpory som pripravený ďalej pracovať na rozvoji mesta a budovaní hodnotovej samosprávy,“ dodal Božik.

Viac k témam: Komunálne voľby, primátor Partizánskeho
Zdroj: Webnoviny.sk – Božik sa bude opäť uchádzať o post primátora Partizánskeho, mesto čaká náročné obdobie © SITA Všetky práva vyhradené.