Prinajmenšom pôjdem do neba. Vatikán zisťuje, kto lajkol fotku modelky v mene pápeža

Zaujímavosti

20.11.2020 (Webnoviny.sk) – Vatikán vyšetruje lajk fotografie sporo odetej brazílskej modelky z oficiálneho pápežského účtu na službe Instragram. Informuje o tom spravodajský portál BBC.

O pápežskom lajku fotografie Natalie Garibotto oblečenej v kostýme pripomínajúcom školskú uniformu médiá informovali ešte minulý týždeň v piatok.

Lajk už zmizol

Medzičasom už spod snímky zmizol a predstavitelia vo Vatikáne sa teraz usilujú prísť na to, ako sa to v prvom rade stalo.

„Pokiaľ je nám známe, lajk nepochádza zo Svätej stolice,“ vyjadrila sa pre BBC pápežská tlačová kancelária. Odkiaľ daný lajk pochádza sa Vatikán snaží zistiť za asistencie Instagramu.

Milióny sledovateľov

Garibotto, ktorá je aktívna aj na iných sociálnych médiách, jednému zo svojich fanúšikov na Instagrame povedala, že je z lajku z pápežského účtu nadšená, keďže je veriaca. „Prinajmenšom pôjdem do neba,“ napísala na Twitteri.

Pápežov oficiálny účet na Instagrame má po celom svete 7,4 miliónov sledovateľov. Zdroje blízke Vatikánu sa v utorok pre Katolícku tlačovú agentúru vyjadrili, že účet spravuje tím zamestnancov a už v tejto veci spustili interné vyšetrovanie.

At least I’m going to heaven https://t.co/w3nMYWVR6T— Natalia Garibotto (@NataaGataa) November 13, 2020

Viac k témam: Instagram
Zdroj: Webnoviny.sk – Prinajmenšom pôjdem do neba. Vatikán zisťuje, kto lajkol fotku modelky v mene pápeža © SITA Všetky práva vyhradené.