Zoštíhlite sa s legínami Leginity pod vianočným stromčekom

Slovensko Správy

20.12.2021 (Webnoviny.sk) – Vianoce by mali byť sviatkami pokoja, mieru, lásky, ale často bývame v tomto období v strese a to z mnohých dôvodov. Musíme zohnať vianočného kapra, nakúpiť všetkým členom rodiny a priateľom ­­­vianočné darčeky, následne ich zabaliť a stále myslieť na to, či sme na niečo nezabudli.

Medzi tie hlavné predvianočné starosti patria spomínané darčeky. Pokiaľ teda vymýšľate na poslednú chvíľu aké darčeky kúpite a neviete čo podarovať manželke, priateľke alebo kamarátke pod stromček, tak ste na správnom mieste, pretože spoločnosť www.leginity.com je vlastnená ženami a určená pre ženy, ktoré vedia čo chcú.

Produkty sú vyrábané na Slovensku s dôrazom na udržateľnosť v spolupráci s malými miestnymi podnikmi a umelcami so snahou vytvárať jedinečné výrobky vysokej kvality vyrobené s láskou a vášňou. Dôkazom je spolupráca s influencerkou a úspešnou Emou Müllerovou a kolekcia  „som bohyňa“. Spoločne inšpirujú ženy k tomu, aby sa mali rady také, aké sú, aby milovali svoje vlastné telo a užívali si ho so všetkými jeho nedokonalosťami. Na výrobu produktov sa používajú recyklované materiály vyrobené z ECONYL®, 100 % recyklovanej nylonovej priadze pochádzajúcej z priemyselného a postindustriálneho odpadu, ako sú vyradené rybárske siete, kobercové vlákna (vrchná časť nylonových kobercov, ktorým sa skončila životnosť) a tiež tyl. Tento materiál sa môže pochváliť vynikajúcou regeneračnou silou a vždy dokonalou svalovou kompresiou zameranou na zníženie produkcie kyseliny mliečnej, čím sa zvýši rýchlosť regenerácie. Mäkký a príjemný na koži, kompaktný a priedušný, navyše vysoko ochranný prot­­i UV žiareniu (UPF 50+).

Potešte svojich blízkych a vyberte im vianočné darčeky s vianočnou zľavou, čakajú na Vás: legíny, cyklistické šortky, tielka, mikiny a ďalšie. Viac detailov nájdete priamo na www.leginity.com.

https://www.facebook.com/leginitycom/

https://www.instagram.com/leginitycom/

Informačný servis

Viac k témam: legíny, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Zoštíhlite sa s legínami Leginity pod vianočným stromčekom © SITA Všetky práva vyhradené.