Žena pri hádke vybuchla a partnera bodla nožom do brucha, obaja boli posilnení alkoholom

Slovensko Správy

2.8.2021 (Webnoviny.sk) – Zo zločinu ublíženia na zdraví je obvinená 56-ročná Vranovčanka, ktorá sa v sobotu 31. júla popoludní pohádala v spoločnom byte so svojim 54-ročným partnerom. Hádka vyvrcholila bodnutím nožom zo strany ženy.

Ako informuje prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník, 23-centimetrovým nožom bodla muža do brucha a spôsobila mu stredne ťažké zranenia s dobou liečenia 28 až 30 dní.

„V prípade ak by poškodenému nebola poskytnutá včasná a odborná lekárska starostlivosť, mohlo by dôjsť k vzniku infekcie, ktorá by viedla k smrti a zároveň, ak by došlo k hlbšiemu preniknutiu hrotu a čepele noža do brušnej dutiny, zasiahnutá by bola brušná srdcovnica, s následným vykrvácaním a smrťou poškodeného,“ upozornil Džobaník. Dodal, že obaja partneri boli pod vplyvom alkoholu.

Policajti ženu umiestnili do cely policajného zaistenia a spracovali podnet na podanie návrhu na jej vzatie do väzby. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody na päť až 12 rokov.

Viac k témam: alkohol, hádka, útok nožom
Zdroj: Webnoviny.sk – Žena pri hádke vybuchla a partnera bodla nožom do brucha, obaja boli posilnení alkoholom © SITA Všetky práva vyhradené.