VÚB je najlepšou bankou na Slovensku podľa magazínu Global Finance

Slovensko Správy

23.3.2021 (Webnoviny.sk) – Na 28. ročníku udeľovania prestížnych cien Best Bank Awards 2021 amerického magazínu Global Finance získala VÚB ocenenie Najlepšia banka na Slovensku. O výsledku rozhodla medzinárodná porota a ekonomickí experti magazínu.

Ocenenie len potvrdzuje úspešnosť krokov VÚB banky v snahe o pomoc klientom a krajine počas roka 2020 a jej pokračovaním v roku 2021.

„Lepší dôkaz našej snahy a výsledkov sme si ani nemohli želať. Chcel by som toto ocenenie venovať všetkým našim kolegom, som veľmi hrdý, ako spoločne zvládli náročný rok 2020 a s akým nasadením sa pustili do roka 2021. Teší ma, že VÚB banka je spoľahlivým partnerom pre klientov a spoločnosť a chceme ním byť aj naďalej,“ uviedol Alexander Resch, generálny riaditeľ VÚB banky.

„Banky zohrávajú kľúčovú úlohu pri oživení ekonomiky na celom svete. Naše ocenenie pre najlepšiu banku vyzdvihuje snahu lídrov obnoviť rast a hľadať ďalšie riešenia. Tohtoročné výsledky sú dôležitejšie a hodnotnejšie ako kedykoľvek predtým v ich 28-ročnej histórii, a to vzhľadom na bezprecedentnú situáciu vyvolanú globálnou pandémiou,“ vyhlásil šéfredaktor magazínu Joseph D. Giarraputo.

O magazíne Global Finance

Magazín Global Finance bol založený v roku 1987 a má čitateľov v 189 krajinách sveta. jeho hlavná redakcia sídli v New Yorku. Webová stránka magazínu Gfmag.com ponúka analýzy a články, ktoré odkazujú na 34-ročné skúsenosti na medzinárodných finančných trhoch. Global Finance pravidelne vyberá a hodnotí najlepšie a najvýkonnejšie banky a ďalších poskytovateľov finančných služieb a to v 150 krajinách sveta a v regiónoch Afrika, Ázia a Tichomorie, Karibik, Stredná Amerika, stredná a východná Európa, Latinská Amerika, Blízky Východ, Severná Amerika a západná Európa. Tieto ceny sa stali dôveryhodným štandardom excelentnosti pre globálnu finančnú komunitu.

Informačný servis

Viac k témam: Best Bank Awards, PR, VÚB
Zdroj: Webnoviny.sk – VÚB je najlepšou bankou na Slovensku podľa magazínu Global Finance © SITA Všetky práva vyhradené.