Vodička napadla policajtov a nadávala im, nemala ani aktuálny negatívny test na COVID-19

Slovensko Správy

19.2.2021 (Webnoviny.sk) – Vodička v Bratislave napadla policajtov, navyše nemala aktuálny negatívny test na COVID-19. O prípade informuje bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti. Vodička na Škode Rapid zaparkovala na Limbovej ulici oproti Národnému ústavu detských chorôb na mieste, kde platí zákaz zastavenia. „Policajti vyzvali vodičku, aby predložila doklady, tá však odporúčala policajtom riešiť vážnejšie prípady a odišla do nemocničného bufetu,“ uvádza polícia.

Policajti sa presunuli za vodičkou a opätovne ju vyzvali, aby predložila potrebné doklady a zároveň ju poučili, že ak nepreukáže svoju totožnosť, bude predvedená na policajné oddelenie. „Vodička začala policajtom nadávať, bola vulgárna a arogantná,“ uviedla polícia s tým, že keď sa policajti rozhodli ženu predviesť, začala ich udierať a kopať. Po predvedení na policajné oddelenie zistili, že má starý certifikát s negatívnym výsledkom na COVID-19.

Žena sa svojim konaním dopustila viacerých priestupkov. „Priestupok v doprave bude riešiť príslušný správny orgán. Podozrenie z priestupku podľa zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia bude odovzdané na prejednanie príslušnému regionálnemu úradu verejného zdravotníctva a neuposlúchnutie policajnej výzvy a priestupok na úseku verejného poriadku objasňuje Obvodné oddelenie Policajného zboru Bratislava Nové Mesto – západ,“ uzavrela polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: COVID-19, útok na policajta, vulgarizmy
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodička napadla policajtov a nadávala im, nemala ani aktuálny negatívny test na COVID-19 © SITA Všetky práva vyhradené.