Vodič škodovky prešiel do protismeru a čelne narazil do Mercedesu, nehodu neprežil (foto)

Slovensko Správy

16.8.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 16. augusta 13:44

Tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol život 27-ročného muža, sa stala v noci z nedele na pondelok medzi obcami Stakčín a Kolonica (okres Snina). Ako informuje prešovská krajská polícia na sociálnej sieti, z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel vodič osobného vozidla Škoda do protismeru, kde čelne narazil do protiidúceho vozidla Mercedes.

Mladý muž utrpel zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Vodič druhého vozidla aj jeho spolujazdci utrpeli podľa predbežných lekárskych správ ľahké zranenia.

Ako doplnila prešovská krajská policajná hovorkyňa, obeť dopravnej nehody bola z obce Kolonica. Vo vozidle bol sám. Vodičom druhého vozidla bol 28-ročný muž z okresu Humenné. Vo vozidle boli okrem neho aj dvaja spolujazdci. Išlo o mužov vo veku 66 a 33 rokov.

Vodič Mercedesu bol na mieste podrobený dychovej skúške na alkohol, jej výsledok bol negatívny. „Polícia preveruje všetky okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody, presná príčina bude známa až po skončení vyšetrovania,“ uviedla Ligdayová. Materiálne škody boli vyčíslené na 25 500 eur.

Viac k témam: čelná zrážka, dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Vodič škodovky prešiel do protismeru a čelne narazil do Mercedesu, nehodu neprežil (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.