V Košiciach pribúda pred Vianocami nový McDonald´s

Slovensko Správy

19.12.2019 (Webnoviny.sk) – McDonald´s dnes otvoril svoju 32. reštauráciu na území Slovenska. Je v poradí štvrtou prevádzkou v metropole východu –  v Košiciach. Reštaurácia sa nachádza na Popradskej ulici ako súčasť nákupného centra Kaufland a ponúka všetky výhody konceptu reštaurácií novej generácie vrátane obľúbených súčastí McCafé a McDrive.

„S potešením môžeme oznámiť, že sa nám ešte v predvianočnom zhone podarilo otvoriť novú reštauráciu v Košiciach, ktorá je v poradí štvrtou v tomto krajskom meste. Je súčasťou nákupného centra Kaufland na Popradskej ulici. Reštaurácia má zastavaných 465 m2 vo vnútornej časti a kapacitu 149 miest na sedenie v interiéri a ďalších 44 miest na terase. Parkovacia kapacita je priam nadštandardná, keďže zákazníci McDonald´s môžu využívať celú parkovaciu plochu nákupného centra,“ hovorí Richard Boháč, Developer manažér pre McDonald´s Slovensko.  

Prácu tu nájde viac ako 70 ľudí. Nová reštaurácia McDonald´s ponúka zákazníkom všetky výhody konceptu reštaurácií novej generácie, ktorý spoločnosť predstavila v apríli tohto roka. Nechýbajú samoobslužné kiosky, pohodlná obsluha priamo k stolu, či asistencia manažéra starostlivosti o hosťa. V rámci objednávania cez kiosk majú zákazníci možnosť upraviť si vybrané jedlá podľa vlastnej chuti. Tešiť sa môžu aj deti,  v interiéri majú k dispozícii interaktívnu hernú novinku „Magic Table“.

 „Naše nové, ale i skonvertované reštaurácie McDonald´s sú v koncepte reštaurácií novej generácie vo viacerých aspektoch „eco friendly“. Týmto spôsobom nielen zlepšujeme zákaznícku skúsenosť, ale tiež prevádzkujeme reštaurácie, ktoré sú voči životnému prostrediu šetrnejšie,“ povedala Lucia Poláčeková, PR Supervízor pre McDonald´s na Slovensku. V kuchyniach McDonald´s sa využívajú iba fritézy typu LOV (low oil volume) s nižšou energetickou náročnosťou a s ušetrením až 40 % oleja. Fritézy sú tiež vybavené automatickou filtráciou, ktorá nielen šetrí suroviny, ale zabezpečuje aj lepšiu kvalitu jedla. Grily majú taktiež menšiu spotrebu energie, hoci sú 3-platňové. Na chladenie a mrazenie používa McDonald´s výhradne ekologické chladivá a osvetľovanie zabezpečujú LED technológie. Nie je novinkou, že McDonald´s použitý olej z fritéz posiela na ďalšie energetické spracovanie a že všetok odpad vytvorený zákazníkmi v priestoroch reštaurácie triedia dôkladne zamestnanci za účelom recyklácie.

O spoločnosti McDonald´s Slovensko

Spoločnosť McDonald’s pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Prvá reštaurácia bola otvorená v Banskej Bystrici. V novembri roku 2003 vznikla na Slovensku nezisková organizácia Ronald McDonald House Charities. Aktuálne je na Slovensku 32 reštaurácií, z ktorých je 15 v Bratislave a ostatných 17 v Banskej Bystrici, Košiciach, Liptovskom Mikuláši, Martine, Nitre, Prešove, Prievidzi, Trenčíne, Trnave, Zvolene a Žiline. Súčasťou 25 reštaurácií je obľúbený koncept McCafé, ktorý sa predstavil v roku 2009. Obsluhu do auta cez McDrive z nich aktuálne ponúka 24. V tomto roku predstavila značka McDonald’s na Slovensku prvé reštaurácie z konceptu reštaurácií novej generácie. Do konca roku 2020 budú mať zavedený tento inovatívny koncept všetky relevantné reštaurácie na Slovensku. V ankete Najzamestnávateľ roka za rok 2018 sa spoločnosť McDonald‘s Slovensko umiestnila na 1. mieste v kategórii Cestovný ruch, gastro, hotelierstvo.

Inzercia

Viac k témam: McDonald´s, McDonald´s Slovensko, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – V Košiciach pribúda pred Vianocami nový McDonald´s © SITA Všetky práva vyhradené.