V Bardejovskom okrese sa zrazila sanitka s autom, zranenia utrpeli viaceré osoby (foto)

Slovensko Správy

14.7.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 14. júla 12:11

Po dopravnej nehode sanitného vozidla Záchrannej zdravotnej služby a osobného automobilu medzi obcami Mokroluh a Rokytov (okres Bardejov) skončilo v nemocnici päť osôb.

Osoby previezli do nemocnice

Ako agentúru SITA informoval Jozef Minár z operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR, pri nehode utrpel lekár v sanitke ľahké zranenie tváre a previezli ho na ošetrenie do bardejovskej nemocnice.

V osobnom aute sa zranili štyri osoby. „Takisto utrpeli ľahšie zranenia a tiež boli prevezené na vyšetrenie do nemocnice v Bardejove,“ skonštatoval Minár.

Okolnosti nehody preverujú

Ako dodala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, dychová skúška na alkohol bola u vodičov oboch vozidiel negatívna. „Polícia okolnosti nehody preveruje,“ dodala pre agentúru SITA Ligdayová.

Na mieste nehody, ktorá spôsobila uzavretie cesty, zasahovali aj piati príslušníci Hasičského a záchranného zboru z Bardejova s jedným kusom techniky.

Viac k témam: dopravná nehoda, sanitka
Zdroj: Webnoviny.sk – V Bardejovskom okrese sa zrazila sanitka s autom, zranenia utrpeli viaceré osoby (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.