UNICEF a HC ´05 iClinic Banská Bystrica na Mikuláša pre všetky deti!

Slovensko Správy

3.12.2019 (Webnoviny.sk) – Hokejový klub HC ’05 iClinic Banská Bystrica sa v spolupráci s UNICEFom rozhodol venovať Mikulášsky zápas všetkým deťom.

Zápas 6. 12. 2019 proti HC Slovan Bratislava bude mať benefičný charakter pod záštitou Slovenskej nadácie pre UNICEF.  Zápas odohrajú hráči HC ´05 iClinic Banská Bystrica v špeciálnej edícii hokejových dresov s logom UNICEF. Tie následne poputujú do dražby, ktorá bude prebiehať od 9. 12. 2019 do 14. 12. 2019  na www.fanshophc05.sk. Výnos z dražby odovzdá hokejový klub dňa 22. 12. 2019 pred domácim stretnutím, výkonnej riaditeľke Slovenskej nadácie pre UNICEF. Umožní tak UNICEFu pripraviť pre deti ten najlepší možný štart do života a prispieť k hlavnej misii UNICEFu: „Aby deti mali detstvo, v ktorom sú milované, chránené, zdravé, vzdelávané, a v ktorom sú schopné naplniť svoj potenciál. A to tak na Slovensku, ako v ktorejkoľvek krajine sveta.

Keďže zápas je venovaný deťom, deti budú aj jeho hlavnými aktérmi. Slávnostné buly zápasu vhodí Marek Hamšík spolu s mladými hokejistami HC ´05 iClinic Banská Bystrica a počas zápasu budú pre divákov a deti pripravené rôzne sprievodné aktivity.

Celá akcia sa koná vďaka podpore partnerov hokejového klubu BDM group, s.r.o. a EverLift Slovakia, s.r.o., ktorí boli od začiatku celej myšlienke pozitívne naklonení a neváhali ju podporiť.

UNICEF by chcel touto cestou poďakovať celému klubu HC ´05 iClinic Banská Bystrica, partnerom, hráčom aj fanúšikom za krásne mikulášske gesto.

Inzercia

Viac k témam: HC ´05 iClinic Banská Bystrica, Mikuláš, UNICEF
Zdroj: Webnoviny.sk – UNICEF a HC ´05 iClinic Banská Bystrica na Mikuláša pre všetky deti! © SITA Všetky práva vyhradené.