Trnavskí policajti riešili opitých vodičov, muž po zrážke s kamiónom nafúkal viac ako tri promile

Slovensko Správy

3.1.2022 (Webnoviny.sk) – Na prelome rokov riešila polícia v Trnavskom kraji niekoľko opitých vodičov. Prvým bol 43-ročný muž, ktorý spôsobil dopravnú nehodu 31. decembra popoludní v obci Veľký Grob v okrese Galanta.

Vodič auta Renault Fluence dostal šmyk a narazil do zaparkovaného osobného auta. Po náraze vyšiel späť na cestu, kde sa zrazil s oproti idúcim kamiónom,“ uvidela Zlatica Antalová z komunikačného oddelenia Trnavskej krajskej polície. Pri dychovej skúške muž nafúkal až 3,21 promile alkoholu. Vodič skončil v policajnej cele.

Policajti z Trnavy a Dunajskej Stredy zastavili krátko po polnoci dvoch ďalších vodičov pod vplyvom alkoholu. „V Trnave 50-ročný muž šoféroval s 1,75 promile. V Dunajskej Strede nafúkal 24-ročný vodič 1,54 promile,“ uviedla Antalová. Polícia všetkých troch mužov obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za ktorý im hrozí až trojročný pobyt za mrežami.

Viac k témam: Alkohol za volantom
Zdroj: Webnoviny.sk – Trnavskí policajti riešili opitých vodičov, muž po zrážke s kamiónom nafúkal viac ako tri promile © SITA Všetky práva vyhradené.