Tragický omyl na R1 pri Zlatých Moravciach stál vodiča život, v nemocnici skončili aj ľudia z druhého auta (foto)

Slovensko Správy

25.9.2022 (Webnoviny.sk) – Rýchlostná cesta R1 sa stala osudnou pre 68-ročného vodiča vozidla Chevrolet Kalos, ktorý za svoju nepozornosť zaplatil životom. O tragickej nehode informuje nitrianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Dôchodca za volantom prechádzal vo večerných hodinách so svojím vozidlom v blízkosti Zlatých Moraviec v smere od Trnavy na Banskú Bystricu v protismere, v dôsledku čoho došlo k zrážke s vozidlom Škoda Kodiaq s bratislavským evidenčným číslom. Jeho 45-ročná vodička, rovnako ako 66-ročná spolujazdkyňa z Chevroletu skončili so zraneniami v nemocnici.

„Vodičovi však už nedokázali život zachrániť ani privolané tímy záchranárov. Policajti diaľničného oddelenia v Nitre okolnosti a presnú príčinu vyšetrujú ako prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ uviedla v statuse nitrianska polícia, ktorá vyzýva vodičov aby boli pri jazde zodpovední.

Viac k témam: Jazda v protismere, Rýchlostná cesta R1, Tragická dopravná nehoda, zrážka dvoch áut
Zdroj: Webnoviny.sk – Tragický omyl na R1 pri Zlatých Moravciach stál vodiča život, v nemocnici skončili aj ľudia z druhého auta (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.