Tesco odmení pred Vianocami kolegov, dostanú mimoriadny bonus

Slovensko Správy

10.11.2020 (Webnoviny.sk) – Kolegov v prvej línii odmení reťazec Tesco mimoriadny bonusom, a to vo výplate za mesiac december. Ide o poďakovanie za ich prácu, keď aj v súčasnej mimoriadnej situácii zabezpečujú potraviny pre rodiny a jednotlivcov vo všetkých regiónoch Slovenska. Práve vďaka nasadeniu a úsiliu všetkých kolegov dokáže byť Tesco aj naďalej bezpečnejším miestom pre nákupy a prácu a postarať sa o Vianoce zákazníkov aj v tomto bezprecedentnom období.

Tesco chce prinášať zákazníkom skvelú hodnotu pri ich nákupoch každý deň. Reťazcu záleží na tom, aby prinášal nakupujúcim bezpečné nákupy.  Zákazníci si môžu vybrať medzi obchodmi Tesca, kde nájdu všetko potrebné pod jednou strechou, či pohodlnými spôsobmi nakupovania Tesco Online nákupy alebo službou Klikni a Vyzdvihni umožňujúcou vyzdvihnutie nákupu vo vybraných predajniach Tesca v zvolenom čase, ktorý nakupujúcemu najviac vyhovuje. Pri napĺňaní záväzku bezpečného nakupovania zohrávajú nenahraditeľnú úlohu všetci kolegovia Tesca.

Reťazec si váži obetavú a starostlivú prácu tisícok kolegov, ktorí aj za aktuálnych mimoriadnych okolností zabezpečujú potraviny a ďalšie potrebné výrobky pre ľudí z celého Slovenska. Všetkým kolegom Tesca, ktorí pracujú v obchodoch a distribučných centrách, bude vyplatený mimoriadny bonus, a to už po tretí raz tento rok. Ako poďakovanie za ich dôležitú prácu v priemere Tesco vyplatí tento rok každému kolegovi – v obchode či distribučnom centre – bonusy v celkovej výške 330 eur.

„Som nesmierne hrdá na každého jedného z našich kolegov. Uvedomujeme si, aké dôležité je úsilie a nasadenie každého jedného kolegu, aby Tesco aj naďalej bolo bezpečným miestom na nákupy a prácu. Obzvlášť sa  chcem poďakovať všetkým kolegom v obchodoch a distribučných centrách. Ako poďakovanie za ich obetavú prácu vyplatíme našim kolegom mimoriadny bonus vo výplate za mesiac december,“ uviedla personálna manažérka Tesca na Slovensku Miroslava Rychtarechová.

Bonus bude vyplatený aj kolegom pracujúcim napríklad na skrátený úväzok či kolegom pracujúcim formou dohodárskej zmluvy. Pri vyplatení bonusu budú zohľadnené odpracované hodiny za december 2020.

Informačný servis

Viac k témam: bonus, odmeny, PR, Tesco
Zdroj: Webnoviny.sk – Tesco odmení pred Vianocami kolegov, dostanú mimoriadny bonus © SITA Všetky práva vyhradené.