Ruský redaktor vraj svojimi správami vyvoláva u ľudí depresiu. Čoskoro však nebudú žiadne dobré správy z Ukrajiny, tvrdí

Správy Svet

4.10.2022 (Webnoviny.sk) – Korešpondent ruského provládneho denníka Komsomoľská pravda Alexander Koc obhajuje svoje články o výkone ruskej armády na Ukrajine.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Spomenutý redaktor napísal, že ruské jednotky na východe Ukrajiny sa stiahli z mesta Lyman po tom, čo čelili nedostatku personálu, zlej komunikácii a „chybám“ veliacich dôstojníkov. Referuje o tom spravodajský web CNN.

„Povedali mi, že svojimi správami vyvolávam u ľudí depresiu. Ľudia údajne potrebujú niečo pozitívne,“ napísal Koc na Telegrame a dodal: „Čoskoro nebudú žiadne dobré správy, načasovanie je zlé. Nebudú žiadne z Chersonskej frontovej línie, žiadne z Luhanskej… Už sa to vlastne deje.“

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine (fotografie)

Koc zároveň poznamenal, že Ukrajina „zavádza dobre pripravené zálohy, pričom si uvedomuje svoju výhodu v personálnych aj spravodajských údajoch,“ povedal v utorok a doplnil, že takzvaná „špeciálna vojenská operácia“ Ruska prechádza „operačnou krízou“.

Viac k témam: rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: Webnoviny.sk – Ruský redaktor vraj svojimi správami vyvoláva u ľudí depresiu. Čoskoro však nebudú žiadne dobré správy z Ukrajiny, tvrdí © SITA Všetky práva vyhradené.