Pri havárii v obci Lúky sa zranil jeden človek, auto vrazilo do železničného podchodu

Slovensko Správy

13.3.2020 (Webnoviny.sk) – Zranenie jednej osoby si vyžiadala dopravná nehoda v obci Lúky v okrese Púchov, kde osobné auto narazilo do železničného podchodu. Agentúru SITA o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

„Vo štvrtok 12. marca krátko pred 11:00 bola ohlásená nehoda, na zásah boli vyslaní traja príslušníci HaZZ z Púchova. Hasiči po príchode na miesto zistili, že pri nehode sa zranila jedna osoba, pričom z havarovaného vozidla vytekali prevádzkové kvapaliny. Zasahujúci hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku pomoc a ošetrenie a po príchode posádky zdravotných záchranárov ju transportovali do sanitky,“ uviedol k zásahu hasičov Petrík.

Podľa jeho slov hasiči následne na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a po tom, čo havarované auto naložila privolaná odťahová služba, pomocou absorpčnej látky zachytili a postupne z vozovky odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri havárii v obci Lúky sa zranil jeden človek, auto vrazilo do železničného podchodu © SITA Všetky práva vyhradené.