Požiar v Liptovských Revúcach narobil množstvo škôd, horelo šesť rodinných domov (foto)

Slovensko Správy

17.5.2021 (Webnoviny.sk) – Hasiči z Ružomberka, Liptovského Mikuláša a Žiliny zasahovali pri nočnom požiari v obci Liptovské Revúce. Ako informovalo Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) na sociálnej sieti, pri požiari dreveného humna sa oheň rozšíril na šesť rodinných domov.

Zasahujúcim hasičom sa požiar podarilo po takmer štyroch hodinách zlikvidovať, skryté ohniská v zasiahnutých objektoch vyhľadávali pomocou termokamery a na jednom z objektov rozobrali strešnú konštrukciu.

„Požiarom bolo zasiahnutých celkom šesť rodinných domov, tri hospodárske budovy, altánok, dve osobné motorové vozidlá a tri motorky. Škoda bola predbežne vyčíslená na viac ako 200-tisíc eur,“ uviedli k prípadu hasiči.

Na mieste sa nachádza expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiaru, pri udalosti sa nikto nezranil. Profesionálnym hasičom pri likvidácii požiaru pomáhali aj dobrovoľní hasiči z obcí Liptovská Osada, Liptovské Revúce a Liptovská Lužná.

Zdroj: Webnoviny.sk – Požiar v Liptovských Revúcach narobil množstvo škôd, horelo šesť rodinných domov (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.