Pozdvihnite starostlivosť o pleť na vyššiu úroveň z pohodlia domova

Slovensko Správy

23.4.2020 (Webnoviny.sk) – Už niekoľko týždňov funguje svet pre pandémiu koronavírusu inak, než sme boli zvyknutí. Domáca karanténa, sociálny dištanc i dočasné zatvorenie viacerých prevádzok spôsobili, že naša pleť nedostáva toľko priestoru z rúk odborníčok, ako tomu bolo ešte pred niekoľkými týždňami. Našťastie, existuje celý rad domácich produktov, ktoré nám v tejto neľahkej situácii dokážu pomôcť. Pýtate sa ako?

… napríklad posilnením zdravia našej pokožky, a to i v čase, keď jej starostlivosť nemožno zveriť profesionálom a treba sa spoľahnúť na overené a kvalitné produkty.

Iný typ starostlivosti

Máme tu jar a naše telo na ňu pochopiteľne reaguje. A treba povedať, že celkom inak, ako tomu bolo v chladnejších mesiacoch. Veď na jar si po dlhých, sychravých týždňoch konečne oddýchne aj pleť. No hoci počasie býva už miernejšie, pokožka je aj naďalej vystavená jeho rozmarom. Poďme preto povýšiť starostlivosť o ňu  na vyššiu úroveň a pomôžme si prírodnou novinkou.

Produkty, ktoré si zamilujete

Jedným z riešení je nepochybne zmes vysoko účinných rastlinných zložiek i klinických „smart“ ingrediencií, ktoré pleť vyživujú, obnovujú jej optimálnu vyváženosť a posilňujú obranné mechanizmy. Tým ju chránia pred vplyvom rôznych stresorov a, samozrejme, predčasným starnutím.

Najnovšia kolekcia od IMAGE SKINCARE ORMEDIC prináša nový pohľad na silu čistých, klinicky pokročilých zložiek. Ich základom je zmes certifikovaných organických výťažkov vybraných tak, aby pleť vyživovali, upokojili a chránili súčasne. Obsahujú hroznovú vodu obohatenú o minerály, výťažky aloe vera a ďalšie rastlinné extrakty, ktoré pomáhajú udržať optimálnu vyváženosť pokožky. Keďže tá je akousi bránou k zdraviu a veľmi citlivo reaguje na akékoľvek agresívnejšie zložky či rôzne nepotrebné ingrediencie, v daných prípravkoch ich nenájdete. Všetky parabény, sulfáty, ftaláty, polyetylénglykoly či triklosan si môžete z obsahu škrtnúť!  Samotné zloženie je zamerané výlučne na vyváženosť pH – teda kľúčový faktor pre zachovanie krehkej ochrannej bariéry pokožky a taktiež na ochranu pred vplyvom škodlivých znečisťujúcich látok i toxínov.

Pokožka ocení rituály v starostlivosti

Starostlivosť o pokožku býva zväčša aj určitým denným rituálom každej ženy, súhlasíte? Vieme, kedy a aj ako pristupovať k starostlivosti o naše telo. Môžeme si doslova ohraničiť deň, čiže začať i ukončiť ho s najjemnejšou a zároveň najobľúbenejšou čistiacou emulziou ORMEDIC BALANCING FACIAL CLEANSER. Tu treba zdôrazniť, že jej čistiaca sila je síce výrazná, no nečistoty a celodenné nánosy z prostredia odstraňuje s jemnosťou a s ohľadom na pleť. Okrem iného, zloženie s kyselinou hyalúronovou súčasne hydratuje citlivú  pleť a pomáha obnoviť jej rovnováhu.

Denný rituál dopĺňa dávka jedinečného multiaktívneho séra ORMEDIC BALANCING ANTIOXIDANT SERUM, ktoré poskytuje nevyhnutnú starostlivosť, účinkuje ako každodenná ochrana pleti voči účinkom stresorov, znečistenia a vysušujúcim prvkom prostredia. Tento tekutý zázrak je obohatený o vysoko činné antioxidanty a vitamíny, ktoré pleť vyživujú a chránia.

Tajomstvo sviežeho a žiarivého vzhľadu spočíva pod makeup-om. Zamatový krém ORMEDIC BALANCING BIOPEPTID CREME pleti dodáva hydratáciu a vďaka peptidom s jedinečným rozjasňujúcim efektom zaručuje jednotný a rovnomerný tón pleti.

Štvoricu dennej starostlivosti o pleť dopĺňa ORMEDIC BALANCING EYE LIFT GEL. Mať kruhy pod očami  pod kontrolou, je snom mnohých dám.  Či už  sú spôsobené dlhou nocou, skorým ránom, alebo čímkoľvek medzi nimi, už len malá dávka tohto spevňujúceho gélu je elixírom  pre unavené a opuchnuté oči.  Očný gél pomáha zmierniť vplyv stresu, obnovuje rovnováhu a hydratáciu pleti. Multipeptidové zloženie podporuje tvorbu kolagénu a vypĺňa pokožku, čím vyhladzuje jemné linky a vrásky.

Z peelingu urobte samozrejmosť

S príchodom nového ročného obdobia je vhodné rutinnú starostlivosť o pleť doplniť aj o niečo navyše. Každá z nás určite túži po tom, aby sa jej pokožka opäť rozžiarila a získala opätovnú silu. Vďaka kvalitnému peelingu ju zbavíme odumretých kožných buniek a zabojujeme proti zašednutosti. Gélový peeling ORMEDIC BALANCING GEL POLISHER je vyhľadávaný pomocník, keďže kombinácia fyzického, enzymatického a AHA peelingu odbúrava odumreté bunky pokožky bez drsného oškrabávania a pleť zanecháva hebkú, čistú i mimoriadne sviežu.

Oddych vďaka upokojujúcej pleťovej maske

Doprajte si pauzu s upokojujúcimi rastlinnými výťažkami pre lepšiu hydratáciu a sviežu, vyváženú pleť. ORMEDIC BALANCING GEL MASQUE pomôže pleti zotaviť sa z každodenného vplyvu stresorov, vysúšania a z účinkov prehnaného vystavovania slnečnému žiareniu za menej ako päť minút. Od prírody odolný bradník japonský (Ophiopogon japonicus) podporuje integritu a ochrannú bariéru pleti.

Šťavnaté pery ako čerešnička..

Ak túžite po prirodzene plnom vzhľade a pevnosti vašich pier, siahnite po ORMEDIC BALANCING LIP ENHANCEMENT COMPLEX. Vďaka upokojujúcemu zloženiu a účinnému komplexu polypeptidov  pery ostávajú príjemné aj na dotyk a  popraskaným perám prináša úľavu.

Záverom…

Starostlivosť o pleť v pohodlí domova je rovnako dôležitá ako tá odborná. V prípade, že máte naporúdzi kvalitných pomocníkov, odrazí sa to aj na vašej zdravej pokožke, čo kráča ruka v ruke so sebavedomím a dobrou náladou. Na stránke www.imageskincare objavíte celú kolekciu prípravkov IMAGE SKIN CARE, jednotky na americkom trhu, a dozviete sa viac aj o filozofii spoločnosti.

Informačný servis

Zdroj: Webnoviny.sk – Pozdvihnite starostlivosť o pleť na vyššiu úroveň z pohodlia domova © SITA Všetky práva vyhradené.