Polícia zadržala cudzinca, ktorý mal útočiť nožom na Košičana v bratislavskom podchode

Slovensko Správy

2.2.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti zadržali a následne obvinili cudzinca, ktorý v sobotu 30. januára nožom napadol Košičana v podchode na Trnavskom mýte v Bratislave. O prípade informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Bodol ho do brucha

„Na základe zabezpečenej dôkaznej situácie a doposiaľ vykonaných procesných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Policajného zboru obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví v jednočinnom súbehu s prečinom výtržníctva voči mužovi menom Sami S., pôvodom z Afganského islamského štátu,“ uviedla polícia.

Podľa doposiaľ zistených informácii polície mal obvinený 30. januára v čase okolo 19:30 zaútočiť vreckovým nožom na 41-ročného muža.

Hrozí mu päť rokov

„Samotnému útoku mal predchádzať ich vzájomný verbálny konflikt. Poškodený utrpel bodné zranenie v oblasti brušnej dutiny, ktoré si vyžiadalo urgentný prevoz do jednej z bratislavských nemocníc,“ uviedla polícia a dodala, že obvinený bol krátko po čine zadržaný hliadkou PMJ a následne umiestnený v cele policajného zaistenia.

V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na 5 rokov.

Viac k témam: útok nožom
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia zadržala cudzinca, ktorý mal útočiť nožom na Košičana v bratislavskom podchode © SITA Všetky práva vyhradené.