Polícia začala trestné stíhanie v prípade masívneho požiaru haly v Malackách, škody vyčíslila na milión eur

Slovensko Správy

18.5.2022 (Webnoviny.sk) – V súvislosti s explóziou a následným požiarom výrobnej haly na Priemyselnej ulici v Malackách v pondelok (16. mája) začal vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Malackách stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

Na sociálnej sieti o tom informuje bratislavská krajská polícia s tým, že spôsobená škoda je v celkovej výške približne jeden milión eur. Presné príčiny a okolnosti, za akých k tejto udalosti došlo, sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

O pondelkovom požiari výrobnej haly v Malackách informovalo Operačné stredisko Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Pri požiari zasahovalo 66 profesionálnych hasičov z Malaciek, Pezinka, Bratislavy, Senca, Myjavy, Trnavy, Senice s 22 kusmi techniky a 26 dobrovoľných hasičov z Plaveckého Štvrtka, Lábu, Lozorna, Veľkých Levárov a Stupavy s ôsmimi kusmi techniky.

Pri udalosti sa nikto nezranil. Požiar v hale na drevovýrobu na Priemyselnej ulici v Malackách s rozmermi približne 50 krát 70 metrov vznikol v pondelok krátko po 21:00 a rozšíril sa do celého objektu.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Požiar, Trestné stíhanie, Vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia začala trestné stíhanie v prípade masívneho požiaru haly v Malackách, škody vyčíslila na milión eur © SITA Všetky práva vyhradené.