Polícia pátra po staršom mužovi, ktorého ľudia videli masturbovať v električke (foto)

Slovensko Správy

14.6.2022 (Webnoviny.sk) – Polícia pátra po mužovi, ktorý masturboval v električke v hlavnom meste. Bratislavskí policajti vyšetrujú okolnosti trestného činu výtržníctva, ktorý sa stal koncom mája.

Ako informuje bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, neznámy muž počas jazdy v električke 9 od Nábrežia armádneho generála Ludvika Svobodu až po ulicu Skalná vyvolal verejné pohoršenie tým, že si rozopol nohavice, chytal si svoj pohlavný úd a masturboval.

„Týmto konaním sa dopustil sexuálneho exhibicionizmu na verejne prístupnom mieste,“ uviedol Szeiff.

Hľadaný muž je vo veku zhruba 70 rokov, približne 180 centimetrov vysoký a má prešedivelé vlasy. Oblečenú mal čiernu polokošeľu, bledohnedé nohavice, tmavohnedé topánky, na tvári dioptrické okuliare a na hlave šiltovku. Policajti vyzývajú občanov, ktorí môžu napomôcť k objasneniu skutku, aby kontaktovali políciu na čísle 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo formou súkromnej správy na facebookovom profile polície.

Viac k témam: Električka, Masturbácia, Obnažovanie, Sexuálni delikventi
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia pátra po staršom mužovi, ktorého ľudia videli masturbovať v električke (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.