Polícia hľadá svedkov nehody autobusu, zranili sa cestujúci a vodič auta z miesta odišiel

Slovensko Správy

4.6.2021 (Webnoviny.sk) – Košická polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej sa vo štvrtok v autobuse zranili cestujúci. Na sociálnej sieti o tom informoval košická krajská polícia. Vo štvrtok okolo 15:30 doposiaľ neznámy vodič viedol doposiaľ nezistené vozidlo po ulici Štúrovej v Košiciach, od križovatky s Fejovou ulicou ku križovatke s Južnou triedou.

Pri prechádzaní zo stredného jazdného pruhu do pravého pruhu nedal prednosť v jazde autobusu s číslom 71, ktorý išiel v pravom jazdnom pruhu. Vodička v snahe zabrániť zrážke začala s autobusom prudko brzdiť, následkom čoho v autobuse spadli cestujúci, ktorí pri páde utrpeli rôzne zranenia. Šofér neznámeho auta z miesta odišiel bez splnenia si povinnosti účastníka dopravnej nehody.

V prípade, ak ste boli svedkom uvedenej dopravnej nehody, viete nám poskytnúť bližšie údaje k nezistenému vozidlu alebo jeho vodičovi, prihláste sa na Okresnom dopravnom inšpektoráte Okresného riaditeľstva PZ SR v Košiciach alebo na čísle 158,“ uviedla polícia. Informácie k uvedenej udalosti je možné polícii oznámiť aj prostredníctvo súkromnej správy na facebookovej stránke košickej krajskej polície.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Polícia hľadá svedkov nehody autobusu, zranili sa cestujúci a vodič auta z miesta odišiel © SITA Všetky práva vyhradené.