Policajti zadržali najhľadanejšiu Poľku, bola šéfkou zločineckej skupiny (video)

Slovensko Správy

29.2.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti v piatok vo Zvolene zadržali najhľadanejšiu Poľku. Ako informovala polícia na sociálnej sieti, ide o šéfku organizovanej zločineckej skupiny organizujúcej medzinárodný obchod s narkotikami. Poľské justičné orgány na ňu vydali európsky zatýkací rozkaz.

Žena je od roku 2018 na úteku. Na základe operatívno-pátracej činnosti cieľových pátračov lokalizovali motorové vozidlo pohybujúce sa na našom území, v ktorom sa mala nachádzať M. K.,“ uviedli policajti.

Najhľadanejšiu osobu Poľska zadržali vo Zvolene v spolupráci s príslušníkmi Pohotovostnej motorovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ Banská Bystrica, Obvodného oddelenia PZ Zvolen a Leteckého úradu Ministerstva vnútra SR.

Policajti cieľového pátrania úradu kriminálnej polície Prezídia PZ v spolupráci s poľskými policajtmi pátrali po najhľadanejšej osobe Poľska, ktorá sa pohybovala po území Slovenska od štvrtka.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti zadržali najhľadanejšiu Poľku, bola šéfkou zločineckej skupiny (video) © SITA Všetky práva vyhradené.