Policajti hľadajú svedkov autonehody, pri ktorej sa vážne zranil Boris Kollár

Slovensko Správy

6.11.2020 (Webnoviny.sk) – Policajti pátrajú po svedkoch nehody, pri ktorej sa vážne zranil predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina). Ako informovala vo svojom profile na sociálnej sieti Polícia SR – Bratislavský kraj, nehoda sa stala 24. októbra o 17:30 na križovatke ulíc Svornosti a Mramorovej v Bratislave.

Polícia žiada priamych svedkov, ktorí videli priebeh dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z vozidla, aby sa prihlásili osobne na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Bratislave II, ulica Osvetová 4 alebo na ich mail.

Urobiť tak môžu aj na ktoromkoľvek policajnom oddelení či telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti.

Polícia priblížila, že zo zatiaľ zistených informácií mal vodič auta značky VW Golf ísť z Ulice svornosti v smere von z mesta. Následne na svetelnej križovatke, keď odbočoval tento vodič vľavo, nedal prednosť vodičovi protiidúceho auta značky BMW. Dôsledkom čoho došlo k ich zrážke.

Požitie alkoholických nápojov bolo na základe dychovej skúšky u oboch vodičov vylúčené. Pri nehode došlo k zraneniu viacerých osôb, ktoré boli službou RZP prevezené do bratislavských nemocníc na ďalšie lekárske ošetrenie. Kollár mal po nehode zlomený druhý krčný stavec. Pri nehode sa zranil aj jeho ochrankár a vodič.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Policajti hľadajú svedkov autonehody, pri ktorej sa vážne zranil Boris Kollár © SITA Všetky práva vyhradené.