Osemdesiatdvaročná kulturistka zbila vlamača, bránila sa stolom aj detským šampónom

Správy Svet

25.11.2019 (Webnoviny.sk) – Osemdesiatdvaročná žena zbila vo svojom dome vlamača. Prípad sa stal v newyorskom meste Rochester. Willie Murphy uviedla, že sa chystala spať, keď na dvere jej domu začal búchať neznámy muž a žiadal, aby mu privolala sanitku. Seniorka zatelefonovala na políciu, no muža nevpustila dovnútra. On sa následne nahneval a prerazil dvere. „Vybral si však nesprávny dom,“ uviedla žena, ktorá sa venuje kulturistike a každý deň cvičí.

Na muža zaútočila najprv stolom, ktorý sa zlomil, a tak použila kovové nohy, ktorými ho začala udierať. Následne na neho niekoľkokrát vyskočila, potom sa rozbehla do kuchyne, odkiaľ priniesla detský šampón a naliala ho mužovi do tváre, keď sa snažil postaviť na nohy. Napokon chytila metlu a začala ho opäť biť.

Murphy sa vlamača snažila odtiahnuť z domu, no podľa jej slov bol príliš ťažký. Víťazka niekoľkých cien pritom podľa vlastných slov zdvihne sto kilogramov. Vtom na miesto dorazila polícia. Muža z domu odviezla sanitka. „Myslím si, že bol šťastný, keď ho zobrala sanitka, do ktorej som mu ja dopomohla. Áno, zvládla som to,“ vyhlásila seniorka.

Viac k témam: vlámanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Osemdesiatdvaročná kulturistka zbila vlamača, bránila sa stolom aj detským šampónom © SITA Všetky práva vyhradené.