Opatrenia proti koronavírusu na Slovensku sa po omikrone uvoľnia, táto vlna bude prudká a rýchla

Slovensko Správy

2.2.2022 (Webnoviny.sk) – Po skončení pandémie spôsobenej variantom omikron čaká Slovensko uvoľňovanie opatrení. Ako ďalej informoval pred rokovaním vlády premiér Eduard Heger, Slovensko sa momentálne nachádza v prudkom raste počtu nakazených novým variantom koronavírusu omikron.

Viac o téme: Koronavírus

„Táto vlna bude prudká a bude rýchla. V nemocniciach je situácia dobrá. Ten vývoj vyzerá tak, že prípady, ktoré prichádzajú do nemocníc, budú mať ľahšie priebehy ochorenia,“ povedal Heger, ktorý zopakoval, že na Slovensku máme stále dostatok vakcín proti koronavírusu.

Podľa ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského sa na Slovensku v súvislosti s koronavírusom v súčasnosti nič neočakávané nedeje. „Deje sa to, čo sme očakávali,“ povedal pred rokovaním vlády.

Viac k témam: COVID-19, Koronavírus, Minister zdravotníctva SR, Očkovanie proti koronavírusu na Slovensku, omikron, Pandemické opatrenia, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: Webnoviny.sk – Opatrenia proti koronavírusu na Slovensku sa po omikrone uvoľnia, táto vlna bude prudká a rýchla © SITA Všetky práva vyhradené.