Oktagon 15: Pred nami je zápas storočia. Kto je favoritom tipérov?

Slovensko Správy

8.11.2019 (Webnoviny.sk) – Zápas storočia, zápas dvoch národov, zápas dvoch velikánov československého MMA. Dlhoočakávaný súboj je tu. Tešia sa fanúšikovia, pozornosť mu upriamujú aj tipéri. Koho favorizujú tipéri stávkovej spoločnosti Niké? Máte aj vy svojho favorita?

Pražská O2 aréna bude v sobotu večer hostiť Oktagon 15. Na programe je hneď niekoľko atraktívnych konfrontácií. No najväčšia pozornosť sa upriamuje na vrchol večera. Proti sebe sa totiž postavia dve najväčšie ikony tohto športu vo svojich krajinách – Čech Karlos Vémola a Slovák Attila Végh. Právom je tak tento zápas považovaný za vrchol nielen tohto roka, ale dokonca mnohými je označovaný za zápas storočia.

Takýto ostro sledovaný súboj samozrejme nechýba ani v kurzovej ponuke stávkovej spoločnosti Niké. A hoci favoritom bookmakerov je Čech Karlos Vémola, Slováci v tom tak jasno rozhodne nemajú. „Na to, aký veľký je Vémola favorit, sú stávky pomerne vyrovnané. Dokonca aktuálne v tejto chvíli máme viac stávok na víťazstvo Végha a to 52 percent,“ uviedol hlavný bookmaker Niké Richard Slušný. Zaujímavý je aj pohľad na prijaté tikety. Jeden tipér sa nebál na úspech slovenského bojovníka obetovať 600 eur. „Pri kurze 3,65 môže zarobiť 2190 eur,“ dodáva Slušný.

Ako ďalej uvádza Slušný, MMA je momentálne jedným z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich sa športov z hľadiska tipovania. „Hlavne podujatia konajúce sa na Slovensku či v Čechách majú u tipérov obrovskú odozvu.“ A kto je favoritom pre experta na kurzové stávky v Niké? „Očakávam veľký boj na plný počet kôl. Myslím si ale, že nakoniec sa prejaví väčšia skúsenosť Vémolu a na zreteľ treba brať aj ďalšie faktory, napríklad aj to, že vypredaná O2 aréna bude hnať vpred českého borca.“

Ste aj vy prívržencom MMA? Zápas storočia by rozhodne nemal chýbať na vašich tiketoch. V Niké si môžete vybrať na svoje tikety stávky na víťaza, ale aj celú plejádu odvodených možnosti.

Inzercia

Viac k témam: Niké, Oktagon 15, PR, tipovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Oktagon 15: Pred nami je zápas storočia. Kto je favoritom tipérov? © SITA Všetky práva vyhradené.