Novinári pokrývajúci návštevu pápeža Františka na Slovensku musia byť zaočkovaní, akreditáciu dostanú po splnení podmienok

Slovensko Správy

3.8.2021 (Webnoviny.sk) – Novinári, ktorí budú chcieť spravodajsky pokrývať návštevu pápeža Františka na Slovensku v septembri, musia byť zaočkovaní. Na svojom webe o tom informuje Tlačová kancelária Konferencie biskupov Slovenska (TK KBS). Akreditácia domácich aj zahraničných novinárov je možná do nedele 5. septembra.

Akreditovať sa pre domácich aj zahraničných novinárov je možné prostredníctvom stránky www.navstevapapeza.sk, kde je potrebné vyplniť formulár v slovenskom alebo anglickom jazyku.

„Akreditácia bude zahŕňať využívanie tlačových centier na jednotlivých miestach návštevy a účasť na vybraných udalostiach. Na udelenie akreditácie je nevyhnutné splniť predpísané podmienky, špecifikované vo formulári na stránke,“ uvádza TK KBS.

Pápež František príde na Slovensko v dňoch 12. až 15. septembra. Navštívi Bratislavu, Košice, Prešov a Šaštín-Stráže (okr. Senica).

Viac k témam: návšteva pápeža Františka na Slovensku, novinári, Očkovanie proti koronavírusu na Slovensku, pápež
Zdroj: Webnoviny.sk – Novinári pokrývajúci návštevu pápeža Františka na Slovensku musia byť zaočkovaní, akreditáciu dostanú po splnení podmienok © SITA Všetky práva vyhradené.