Niké rozdáva v Novom Klube Niké 10 miliónov nikov!

Slovensko Správy

19.4.2021 (Webnoviny.sk) – Jednotka na stávkovom trhu Niké rozdáva rovných 10 miliónov nikov, v hodnote 100 000 €! Rozdávačka začala! Nepremeškajte túto príležitosť a príďte si pre niky.

Niké spustila pre všetkých svojich registrovaných hráčov vernostný systém s názvom Nový Klub Niké. Vstupenkou k zábave je nová mena nik, ktorá hráčom prináša klubové výhody. A práve teraz môžu členovia klubu získať spolu 10 miliónov nikov. Rozdávačka beží od 19. apríla do 23. apríla a Niké rozdá  niky v hodnote 100 000 eur. Získa ich prvých 50-tisíc klientov. Môžete byť medzi nimi. Stačí si podať tiket. Následne bude na vaše hráčske konto pripísaná odmena 200 nikov!

 „Niky sú v Novom Klube Niké peniaze. Niky sú cestou k obrovským výhodám, ktoré našim hráčom cez náš nový vernostný systém ponúkame. Zo strany našich hráčov máme pozitívnu odozvu, o čom svedčí zvyšujúci záujem o využívanie nikov od začiatku roka. Nakoľko chceme výhody nikov dostať aj k ďalším, rozhodli sme sa, že prvým 50-tísic klientom, ktorí si počas prebiehajúcej akcie podajú tiket, rozdáme spolu rovných 10 miliónov nikov,“ povedal Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v Niké.

Niky sú peniaze

Následne, ak už máte niky, začína sa pre vás skutočná zábava. Niky sú totiž v Novom Klube Niké peniaze. Tipujete s nimi podobne ako s peniazmi. Výhodou je, že tiket si podáte za niky, no výhru už máte v eurách. Alebo si vďaka nikom môžete navýšiť svoju výhru až o 200 percent. K tomu vám stačí zostaviť si tiket len s tromi zápasmi, každý s kurzom aspoň 1,5.

Registrujte sa v Niké, lebo byť členom klubu sa naozaj oplatí

Všetky tieto výhody môžu čerpať zaregistrovaní hráči. Ak ešte nie ste členom Nového Klubu Niké, nastal čas to zmeniť. Zaregistrujte sa práve teraz na www.nike.sk a ako bonus dostanete automaticky 20 € zadarmo! To však nie je všetko. Po vložení finančnej čiastky na vaše stávkové konto sa vám navyše spustí Bonus bez limitu. Prejdite šiestimi úrovňami, za ktoré získate ďalších 19 €. Následne sa dostanete do siedmej úrovne, kde je výška vašej odmeny bez limitu a môžete získať koľko chcete počas 14 dní od aktivácie bonusu.

Štartovaciu pôdu máte dokonale pripravenú a následne sa zábava v Niké s novým vernostným klubom a s nikmi na konte môže začať naplno!

Kompletné informácie k akcii nájdete TU!

Informačný servis

Viac k témam: PR, tipovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Niké rozdáva v Novom Klube Niké 10 miliónov nikov! © SITA Všetky práva vyhradené.