Neznámy páchateľ ukradol z predajne bižutériu, polícia hľadá svedkyňu udalosti (foto)

Slovensko Správy

21.6.2020 (Webnoviny.sk) – Polícia pátra po svedkyni krádeže v predajni na Hurbanovom námestí v Bratislave. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Martiniaková, ku krádeži došlo 8. júna krátko pred 16:00.

Doposiaľ neznámy páchateľ mal vtedy odcudziť z predajne bez použitia násilia viacero druhov bižutérie. Krádežou bola poškodenej spoločnosti spôsobená celková škoda vo výške 308 eur.

„V súvislosti s vyšetrovaním prečinu krádeže sa policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. Žena, po ktorej totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohla prispieť k objasneniu krádeže v jednej z predajní výrobkov na Hurbanovom námestí v Bratislave,“ priblížila Martiniaková.

Akékoľvek informácie je možné oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac k témam: krádež, polícia pátra, zlodej
Zdroj: Webnoviny.sk – Neznámy páchateľ ukradol z predajne bižutériu, polícia hľadá svedkyňu udalosti (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.