Nehoda pri Turni nad Bodvou si vyžiadala život spolujazdca, ide o šiestu tragédiu na rovnakom mieste (foto)

Slovensko Správy

5.5.2021 (Webnoviny.sk) – Smrťou 33-ročného spolujazdca sa skončila utorková dopravná nehoda pri Turni nad Bodvou v okrese Košice – okolie. Za posledné dva roky to bola už šiesta obeť nehody na rovnakom mieste. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Nehoda sa stala na ceste od obce Drienovec na mesto Rožňava pri odbočke do obce Turňa nad Bodvou.

Muž sedel na zadnom sedadle

Muž sedel na zadnom sedadle Mazdy. Spolu s ním sa vo vozidle viezla ďalšia 52-ročná spolujazdkyňa a za volantom sedel 62-ročný muž. Žena podľa predbežnej lekárskej správy utrpela zranenia s dobou liečenia a práceneschopnosti do šesť týždňov, vodič sa zranil iba ľahko.

Podľa doterajších zistení do zadnej časti Mazdy narazilo nákladné vozidlo značky Ford Ducato, ktoré viedol 20-ročný vodič maďarskej národnosti. Ten sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke.

Vodiči sa podrobili dychovej skúške

Tento vodič sa pri dopravnej nehode zranil iba ľahko. Obaja vodiči boli podrobení dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na 4 500 eur.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach – okolie začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia v jednočinnom súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Presná príčina dopravnej nehody je predmetom ďalšieho vyšetrovania.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: dopravná nehoda, tragická dopravná nehoda, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Nehoda pri Turni nad Bodvou si vyžiadala život spolujazdca, ide o šiestu tragédiu na rovnakom mieste (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.