Na čerpacej stanici našli tašku s drogami, Ľubomír zrejme doplatí na vlastnú zábudlivosť (foto)

Slovensko Správy

1.7.2020 (Webnoviny.sk) – Na zábudlivosť zrejme doplatí 35-ročný Ľubomír z okresu Púchov, ktorého policajný vyšetrovateľ z Prievidze obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

Polícia našla drogy v príručnej taške, ktorú si zabudol pri návšteve čerpacej stanice, kde sa zastavil na kávu. O kurióznom prípade informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

„Obvinený si v Prievidzi pre vlastnú potrebu od doposiaľ neznámeho muža zadovážil drogy, ktoré si vložil do príručnej tašky. Tú však zabudol na stolíku pri návšteve čerpacej stanice. Obsluha taštičku odložila a keď si majiteľ po ňu nechodil, čestne ju odovzdala na policajnej stanici. Policajti v snahe kontaktovať majiteľa taštičky zistili, že sa v nej nachádza podozrivý kryštalický materiál,“ uviedla polícia.

Expertíza preukázala, že muž u seba prechovával metamfetamín, z ktorého by sa dalo pripraviť 98 až 393 bežných dávok drogy. „Za drogovú trestnú činnosť obvinenému mužovi z okresu Púchov hrozí niekoľkoročný trest odňatia slobody. Ak ho súd uzná vinným, môže si vo väzení posedieť tri roky až desať rokov,“ dodala polícia.

Viac k témam: drogy, metamfetamín
Zdroj: Webnoviny.sk – Na čerpacej stanici našli tašku s drogami, Ľubomír zrejme doplatí na vlastnú zábudlivosť (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.