Na čele Ružomberka chce byť aj súčasný viceprimátor Ján Bednárik, skúša to už druhýkrát

Slovensko Správy

7.7.2022 (Webnoviny.sk) – Z kresla viceprimátora Ružomberka na primátorský post sa chce v jesenných komunálnych voľbách posunúť mestský poslanec Ján Bednárik. Súčasný zástupca primátora Igora Čombora ohlásil kandidatúru na štvrtkovom tlačovom brífingu.

Bednárik kandidoval za primátora Ružomberka aj pred štyrmi rokmi, rovnako i teraz bude kandidátom Kresťanskodemokratického hnutia. Podľa vlastných slov by chcel, aby ešte v tomto roku bola rozbehnutá výstavba novej mestskej plavárne s dokončením v nasledujúcom volebnom období.

„Ak mi ľudia dajú dôveru, urobím všetko pre to, aby som do konca volebného obdobia zrealizoval nové námestie,“ skonštatoval Bednárik.

Kandidátov je viacero

Bednárik je v poradím tretím mestským poslancom s primátorskými ambíciami, minulý týždeň svoje kandidatúry oznámili Patrik Habo a Ľubomír Kubáň. Ešte pred nimi svoj záujem o primátorskú stoličku ohlásil aj podnikateľ Tomáš Klopta.

Viac k témam: Komunálne voľby
Zdroj: Webnoviny.sk – Na čele Ružomberka chce byť aj súčasný viceprimátor Ján Bednárik, skúša to už druhýkrát © SITA Všetky práva vyhradené.