Múzeum mesta Bratislavy nezmení riaditeľa, Hyross potvrdil svoju pozíciu vo výberovom konaní

Slovensko Správy

26.5.2020 (Webnoviny.sk) – Na poste riaditeľa Múzea mesta Bratislavy (MMB) zostáva Peter Hyross. V pondelkovej tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa hlavného mesta Katarína Jánošíková. „V piatok 22. mája sa uskutočnilo ďalšie otvorené výberové konanie – na riaditeľa MMB. Spomedzi prihlásených uchádzačov a uchádzačiek vo výberovom konaní potvrdil svoju pozíciu aktuálny riaditeľ Peter Hyross,“ uviedla hovorkyňa.

Do výberového konania na pozíciu riaditeľa MMB sa prihlásilo deväť uchádzačov. Na základe ich životopisov, referencií a odporúčania personalistov pozvala výberová komisia na pohovory troch. Vypočutia sa zúčastnili Peter Hyross, Katarína Nádaská a Beatrix Ordódy.

Vzhľadom na súčasnú epidemiologickú situáciu sa vypočutie konalo bez fyzickej účasti verejnosti so zabezpečením live streamu a možnosťou kladenia otázok cez aplikáciu,“ vysvetlil magistrát. Kompletná zápisnica z výberového konania ako aj životopisy a rozvojové plány uchádzačov sú zverejnené na webstránke mesta: https://bratislava.sk/sk/muzeum-mesta-bratislavy-vyberove-konanie. Najbližšie sa v priebehu júna uskutoční výberové konanie na riaditeľa Mestského ústavu ochrany pamiatok.

Viac k témam: múzeum, výberové konanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Múzeum mesta Bratislavy nezmení riaditeľa, Hyross potvrdil svoju pozíciu vo výberovom konaní © SITA Všetky práva vyhradené.