Muža zo Sečoviec pri orezávaní konárov zavalil strom, zraneniam na mieste podľahol

Slovensko Správy

23.3.2021 (Webnoviny.sk) – Tragická nehoda sa stala v utorok 22. marca na brehu Bohdanovského potoka pri priemyselnom parku v katastri obce Šarišské Bohdanove (okres Prešov). Pri orezávaní stromov utrpel smrteľné zranenie 40-ročný muž zo Sečoviec, ktorý jeho následkom na mieste podľahol.

Ako informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, zavalenie osoby stromom včera nahlásili na linku tiesňového volania. Privolaná hliadka z Drienova oznámenie okamžite preverila.

„Bolo zistené, že počas prerezávky stromov, ktorú vykonával 40-ročný muž ho jeden zo stromov zavalil. Muž utrpel viacero zranení nezlučiteľných so životom,“ skonštatovala Ligdayová s tým, že polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Podobná tragédia sa stala pred dvoma týždňami na Ďumbierskej ulici v Prešove, kde sa pri orezávaní stromov po páde z rebríka smrteľne zranil 30-ročný muž.

Viac k témam: tragická nehoda, úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Muža zo Sečoviec pri orezávaní konárov zavalil strom, zraneniam na mieste podľahol © SITA Všetky práva vyhradené.