Mladý vodič nedal pri odbočovaní prednosť dodávke, nehodu neprežil 46-ročný spolujazdec (foto)

Slovensko Správy

4.12.2021 (Webnoviny.sk) – Zrážka dvoch vozidiel na križovatke ulíc Budovateľská a Komárňanská v Nových Zámkoch v piatok 3. decembra po siedmej hodine ráno zapríčinila smrť 46-ročného spolujazdca. Informovala o tom Renáta Čuháková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre v tlačovej správe. Polícia vyzvala vodičov na vedenie vozidiel s väčšou pozornosťou.

Polícia v Nových Zámkoch prijala 3. decembra krátko po siedmej hodine ráno oznámenie o zrážke dvoch vozidiel na križovatke ulíc Budovateľská a Komárňanská v Nových Zámkoch. Mladý 24-ročný vodič nákladného auta MAN tu pravdepodobne nedal pri odbočovaní vľavo prednosť v jazde oproti idúcej dodávke Peugeot.

V nej sa zranilo šesť osôb, ktoré boli záchranármi prevážané do okolitých nemocníc s rôznymi zlomeninami. Jeden z nich večer, 46-ročný muž následkom zranení podľahol.

„Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže pri vyšetrovaní okolností tejto tragickej dopravnej nehody. Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Polícia jej mieru zavinenia a príčinu vyšetruje ako prečin usmrtenia a ublíženia na zdraví,“ doplnila Čuháková.

Viac k témam: Dopravná nehoda, Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Mladý vodič nedal pri odbočovaní prednosť dodávke, nehodu neprežil 46-ročný spolujazdec (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.