Minister obrany Naď je v karanténe, bol v kontakte s pozitívne testovaným človekom

Slovensko Správy

5.11.2020 (Webnoviny.sk) – Minister obrany SR Jaroslav Naď (OĽaNO) je v domácej karanténe, pretože bol v priamom kontakte s osobou, ktorá bola pozitívne testovaná na ochorenie COVID-19.

Viac o téme: Koronavírus

Šéf rezortu obrany to potvrdil na sociálnej sieti. Ako dodal, bol už negatívne testovaný cez antigénový test a v piatok 6. novembra bude testovaný opäť pomocou PCR testu. Naď tak ruší plánované stretnutia aj tlačovú konferenciu o pripravovanom víkendovom plošnom testovaní, ktorú mal naplánovanú na štvrtok.

Viac o téme: Celoplošné testovanie

„Komunikovať s verejnosťou v súvislosti s plánovaným testovaním budem cez tlačové správy a sociálne siete. Bežnú operatívu bude v mojom zastúpení riešiť štátny tajomník Marian Majer. Zároveň potvrdzujem, že s veliteľstvom operácie Spoločná zodpovednosť komunikujeme prostredníctvom VTC tak, aby sme chránili personál a zároveň zachovali operačnú pripravenosť,“ uzavrel Naď.

Viac k témam: Celoplošné testovanie, karanténa, Koronavírus, minister obrany SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Minister obrany Naď je v karanténe, bol v kontakte s pozitívne testovaným človekom © SITA Všetky práva vyhradené.