Maďarskí policajti si na slovenských cestách užili naháňačku, prenasledovali auto s migrantmi (foto)

Slovensko Správy

11.1.2022 (Webnoviny.sk) – Maďarskí policajti v utorok ráno na Slovensku prenasledovali unikajúce auto, vodič z Ukrajiny ani po opakovaných výzvach policajtov nezastavil a hraničným priechodom Čunovo – Rajka prešiel na Slovensko.

Z obce Rusovce následne prešiel znovu na diaľnicu D2 a vo vysokej rýchlosti unikal smerom na Malacky. Na úrovni bratislavskej mestskej časti Lamač zišiel s autom z diaľnice, maďarskej policajnej hliadke sa ho podarilo zastaviť až na Hodonínskej ulici. Policajti v aute našli dvoch migrantov, ktorí uviedli, že pochádzajú z Turecka. O prípade v utorok informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Dvoch migrantov si prevzali príslušníci cudzineckej polícii. Počas prenasledovania unikajúceho vozidla sa nikto nezranil. Ukrajinský vodič pri zastavení vozidla poškodil zvodidlá na Hodonínskej ulici. Presná výška spôsobenej škody je v tomto prípade predmetom následného dokazovania.

Viac k témam: Hraničný priechod Čunovo – Rajka (Maďarsko), Nelegálna migrácia, Utečenci migranti, Vodič na úteku
Zdroj: Webnoviny.sk – Maďarskí policajti si na slovenských cestách užili naháňačku, prenasledovali auto s migrantmi (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.