Jarjabek: Smer sa nevedel spamätať z tlaku po vražde Kuciaka a prehral vojnu s novinármi

Slovensko Správy

1.3.2020 (Webnoviny.sk) – Smer – sociálna demokracia (SD) prehral vojnu s novinármi. Nevedel isté veci odkomunikovať a nevedel sa vzpriečiť istému tlaku, ktorý sa na neho vyvinul. V spoločnosti sa vytvorilo všeobecné nechcenie Smeru-SD, a to sa udialo po vražde novinára Jána Kuciaka.

Kto bude voliť zločincov?

Pre agentúru SITA takto komentoval exposlanec Dušan Jarjabek výsledky dvoch exit pollov, ktoré namerali strane menej ako 15 percent. Podľa Jarjabka sa Smer nevedel dlho spamätať z tlaku, ktorému čelil po vražde novinára.

Online (minúta po minúte): Parlamentné voľby 2020 na Slovensku

„Smeru-SD sa nasadila konská hlava a Smer – SD nevedel tomu čeliť. Dalo sa tomu čeliť oveľa radikálnejšie. Nemôžeme si nechať nadávať do zločineckej organizácie. Kto bude voliť zločincov? S týmto som mal obrovské problémy doma, v rodine, medzi kamarátmi,“ povedal Jarjabek.

Strana sa mala brániť

Navrhol preto, aby sa podávali trestné oznámenia na každého, kto sa takto vyjadroval. Ak existujú podľa exposlanca zločinci, tak sú to individuálne osoby, a neplatí to všeobecne na Smer-SD a jeho 16 tisíc členov.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Parlamentné voľby 2020 na Slovensku (fotografie)

„Voči tomu sa mal Smer tvrdo brániť,“ zdôraznil.  Jarjabek povedal, že až taký veľký rozdiel medzi OĽaNO a Smerom-SD nečakal. „Myslel som, že to bude tesné,“ uzavrel.

Parlamentné voľby 2020 na Slovensku

Všetky správy
Online (minúta po minúte) z priebehu volieb
Kandidátky a kandidáti
Kompletné výsledky
Zvolení poslanci
Preferenčné hlasy

Viac k témam: Parlamentné voľby do NRSR na Slovensku 2020
Zdroj: Webnoviny.sk – Jarjabek: Smer sa nevedel spamätať z tlaku po vražde Kuciaka a prehral vojnu s novinármi © SITA Všetky práva vyhradené.