Ide o gestapácke metódy a sú za tým politické motívy, vyjadril sa Fico k akcii Mýtnik

Slovensko Správy

31.1.2021 (Webnoviny.sk) – Nominanti strany Smer – sociálna demokracia (Smer-SD) vo vysokých funkciách končia vo väzení. V dnešnej diskusnej relácii V politike televízie TA3 to povedala ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie Veronika Remišová (Za ľudí).

Podľa predsedu Smeru-SD Roberta Fica ide o „gestapácke metódy“ a vidí za tým politické motívy. Obaja tým reagovali na akciu Mýtnik, v rámci ktorej zadržala Národná kriminálna agentúra v piatok 29. januára bývalého šéfa finančnej správy Františka Imreczeho a ďalších osem osôb. Zadržaní boli v súvislosti s korupciou a machináciami pri verejnom obstarávaní.

Táto vláda dostala mandát na to, aby očistila Slovensko od korupcie. Faktom je, že nominanti Smeru končia zaradom vo väzení. Desiati z 18-tich obvinených v rôznych kauzách sa navyše priznali, že dávalo alebo prijímalo úplatky,“ uviedla Remišová.

Viac k témam: akcia „Mýtnik“, korupcia, verejné obstarávanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Ide o gestapácke metódy a sú za tým politické motívy, vyjadril sa Fico k akcii Mýtnik © SITA Všetky práva vyhradené.