Holanďan Gijs van der Loo je od 1. januára novým obchodným riaditeľom HEINEKEN Slovensko

Slovensko Správy

17.2.2022 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť HEINEKEN Slovensko má nového obchodného riaditeľa. Od 1. januára pôsobí na tejto pozícii Gijs van der Loo. V jeho kompetencii bude vedenie obchodného oddelenia a rozvoj vzťahov s obchodnými partnermi.

Gijs van der Loo neprichádza do nového prostredia. V pivovarníckej spoločnosti pracuje už 13 rokov, pričom prešiel viacerými pozíciami na rôznych trhoch. Pred príchodom na Slovensko pracoval ako obchodný riaditeľ v rumunskom HEINEKENe.

„Teším sa na pokračovanie mojej HEINEKEN cesty. Tento posun vnímam ako novú výzvu a zároveň ako možnosť rozvíjať svoje schopnosti v novom prostredí. Na Slovensku som našiel tím skúsených a šikovných kolegýň a kolegov, s ktorými nás čaká množstvo práce a verím, že aj veľa skvelých rozhodnutí, ktoré nás posunú vpred. Jednou z hlavných priorít bude podpora HORECA segmentu, ktorý je stále veľmi silno zasiahnutý pandémiou. Teším sa na spoluprácu s obchodnými partnermi s cieľom pokračovať v budovaní pivného trhu na Slovensku,“ uviedol Gijs van der Loo.

Holandský riaditeľ začal svoju kariéru v HEINEKEN International v Holandsku, kde mal na starosti projekty v oblasti obstarávania. Svoju prácu následne rozvíjal na trhoch v Spojenom kráľovstve, Rumunsku a Mexiku. V roku 2014 odštartoval svoje pôsobenie v oblasti obchodu v spoločnosti Vrumona, takisto patriacej Heinekenu.

V HEINEKEN Slovensko bude zároveň členom predstavenstva spoločnosti a miestneho manažérskeho tímu.

Informačný servis

Viac k témam: Heineken, HEINEKEN Slovensko, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Holanďan Gijs van der Loo je od 1. januára novým obchodným riaditeľom HEINEKEN Slovensko © SITA Všetky práva vyhradené.