Foto: Tínedžerka neprežila zrážku s dodávkou, na východe Slovenska sa stala aj ďalšia tragická nehoda

Slovensko Správy

19.12.2019 (Webnoviny.sk) – Dve chodkyne prišli o život pri stredajších nehodách v Košickom kraji. Prvá sa stala predpoludním v Trebišove na Komenského ulici.

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, 68-ročný vodič Suzuki Ignis zrazil na priechode pre chodcov 60-ročnú ženu. Chodkyňu vo vážnom stave previezli do nemocnice, kde v noci zomrela. Vodičovi alkohol nezistili. Polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví s následkom smrti.

Druhá tragédia sa stala okolo 13:00 na Masarykovej ulici v Michalovciach. Iba 18-ročnú dievčinu zrazil 22-ročný vodič dodávky, ktorý cúval po chodníku.

Ako uviedla Mésarová, zadnou časťou narazil do tínedžerky, ktorá išla po chodníku. Dievča nehodu neprežilo. Vodiča obvinili z usmrtenia a spracovaný bol aj podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento skutok, spáchaný závažnejším spôsobom konania z nedbanlivosti, mu hrozí trest na dva až 5 rokov.

Viac k témam: dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Tínedžerka neprežila zrážku s dodávkou, na východe Slovenska sa stala aj ďalšia tragická nehoda © SITA Všetky práva vyhradené.