Foto: Krádež auta sa zmenila na grotesku, opitý majiteľ čakal v cele na vytriezvenie

Slovensko Správy

25.11.2019 (Webnoviny.sk) – Kuriózny prípad riešili nitrianski péemječkári. Policajti hľadali Daciu Duster, ktorá zmizla z Alexyho ulice v Nitre. Hľadané auto krátko po nahlásení objavili na Jurkovičovej ulici. Zaparkoval ho tu majiteľ, ktorý si to však nepamätal. Ako informovala nitrianska krajská polícia, k autu prišiel pod vplyvom alkoholu s fľašou v ruke. Sadol si do kufra auta a popíjal ďalej. Hľadal pritom niekoho, kto ho odvezie domov.

Asi o dve hodiny hlásila ďalšia policajná hliadka, že na Mikovíniho ulici kontrolovali vodiča, ktorý nemal na vozidle zapnuté svetlá. Na prekvapenie všetkých išlo o “hľadanú“ Daciu a jej majiteľa. Namerali 1,75 promile alkoholu v dychu.

Policajti mu zadržali vodičský preukaz. Vodič čaká v policajnej cele na vytriezvenie a ďalšie procesné úkony. Poverený príslušník totiž začal trestné stíhanie pre ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Viac k témam: krádež auta
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Krádež auta sa zmenila na grotesku, opitý majiteľ čakal v cele na vytriezvenie © SITA Všetky práva vyhradené.