Foto: Dôchodca neprežil zrážku s autom, pod kolesá vbehlo aj 7-ročné dieťa

Slovensko Správy

30.11.2019 (Webnoviny.sk) – Dopravní policajti v Trnavskom kraji zasahovali v piatok pri dvoch nehodách s účasťou chodcov. Najzávažnejšia nehoda sa stala v Trnava. Ako informuje na facebookovej stránke trnavská krajská polícia, na priechode pre chodcov na Ulici Š. Moyzesa zrazil vodič Hyundaia 66-ročného Trnavčana.

Dieťa vbehlo pod kolesá

Ten utrpel viaceré vážne zranenia, ktorým po prevoze v nemocnici po polnoci podľahol. Polícia podrobila vodiča dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Okolnosti a presné príčiny nehody vyšetrujú ako prečin usmrtenia.

Vzápätí mali policajti nahlásenú nehodu s účasťou 7-ročného dieťaťa v obci Katlovce v okrese Trnava. Dieťa napriek dohľadu rodičov vbehlo pod kolesá auta. Našťastie sa nikomu nič vážne nestalo a nehoda sa skončila napomenutím.

Chodca zachytil Mercedes

V sobotu v skorých ranných hodinách prijali policajti na tiesňovú linku 158 informáciu o pohybe chodca za obcou Šamorín. Tridsaťštyriročný Bratislavčan išiel v smere jazdy áut a krátko pred 4:00 ho spätným zrkadlom zachytil vodič Mercedesu ML s rakúskymi značkami. Policajti namerali chodcovi viac ako jedno promile alkoholu v dychu. Nehoda sa našťastie skončila s ľahkým zranením.

Polícia apeluje na chodcov, aby zbytočne, najmä v zimnom období, neriskovali a na cestu vstupovali, až keď sú presvedčení, že je to pre nich bezpečné.

Viac k témam: zrážka auta s chodcom
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Dôchodca neprežil zrážku s autom, pod kolesá vbehlo aj 7-ročné dieťa © SITA Všetky práva vyhradené.